Stadsbygd IL til Norway Cup

1

Det var nok en forventningsfull gjeng som satt seg på bussen med avreise for Norway Cup i går kveld. Det er langt mellom hvert år vi stiller med lag på Norges største turnering, men i år stiller vi med 11’er lag både i Jenter 16 og Gutter 16. Begge lag har også mange spillere fra Vanvik IL.

Det er en stor dugnadsinnsats samt støtte fra våre sponsorer som gjør en slik tur mulig. En ekstra oppmerksomhet til trener/leder teamene, som har lagt ned mye arbeid i å gjøre dette mulig for ungdommene våre.

Vi skal prøve å oppdatere sidene våre med resultater, men dere kan også følge lagene ved å trykke på linkene her:

Gutter 16      Jenter 16

J16 og G16 klar for avreise

J16 og G16 klar for avreise

Del videre med venner: 

1 kommentar

  1. Pingback: Stadsbygd til Norway Cup - Fosenavisa

Leave A Reply