Mini gutter

VÅRT HOVEDFOKUS

Vi har for tiden vennskap, respekt og munnbruk som hovedfokus.

TRENING

Vi har treninger ute på banen tirsdager og torsdager fra klokka 1645 til 1745. I og med at treningene bare er på en time er det viktig å møte i god tid!!

TURNERINGER

Lørdag 30. april Vanvik (arr i Vanvikhallen)
Lørdag 14. mai Stadsbygd (kunstgress)
Søndag 5. juni Stjørna (arr i Råkvåg)
Lørdag 27. august Rissa (arr Åsly, kunstgress)
Søndag 11. september HIL/FIL (arr i Hasselvika)
Lørdag 24. september Leksvik (kunstgress)

REGLER OG INFORMASJON TURNERINGER

Kamp:

– 4 utespillere + keeper

-Mini spiller 2 x 12 minutter (1 min pause). Arrangement i Vanvikanhallen 1 x 18 min.

-Om et lag ligger under med 3 mål kan dette laget sette innpå 1-2 spiller mer. Ekstra spillere tas av ved uavgjort. Begge lags trenere har like stort ansvar for at jevne kamper oppnås. Jevne kamper skal tilstrebes. Dommere må få beskjed om dette. (Red.anm.: Denne regelen skal dobbelsjekkes en gang til mot forbundets regler)

– Alle skal følge fair-play reglene. Spillerne stiller opp og tar en «fairplayhilsen» både før og etter kampen. Trenerne skal stille sammen med spillerne.

-Laglederne hilser på hverandre og dommer før og etter kamp. Dommeren er kampsjef ikke trenerne.

-Når det er utspill skal motstanderlaget trekke tilbake til midten av banen, dette gjelder uansett. Både på fem-meter og vanlig utspill fra keeper.

-Negative kommentarer både fra foreldre, lagledere, spillere og andre er helt unødvendig. («Ingen blir bedre av å få kjeft!»)

-NYTT AV ÅRET: Ihht NFFs kampreglement SKAL foreldre, foresatte og publikum finne seg plass på motsatt side av lagledersiden.

-Om uheldige episoder oppstår; bør trenerne på de ulike lagene snakke sammen.

Dommere: Om det er unge dommere må arrangørklubben sørge for veiledning før oppstart. Samt stille med voksne som kan støtte disse underveis og ha en liten evaluering med disse underveis. Det er ønskelig å ha en voksen pr bane (dommerveileder) som følger opp. Kan kalles Fair Play vert.

Vi kan ringe hverandre hvis det er mangel på dommere. De betales med 50 kr pr kamp.

Kiosksalg på cupene:

Det oppfordres til å servere sunne produkter på alle cupene. Er det nødvendig med brus, potetgull, sjokoladekake/vaffel?

LAGENE

Bård/Rune HVIT Kenneth GUL Geir Ola BLÅ
Henning 2006 Elkin 2006 Sondre S 2006
Julian 2006 Henrik 2006 Oskar 2006
William 2006 Jørgen 2006 Jon Peder 2006
Christian 2006 Sondre N 2006 Jan Øyvind 2007
Rasmus 2007 William 2007 Jens Jacob 2007
Adrian 2007 Ari 2007 Edwin 2007

TRENERE

Geir Ola Svarholt og Kenneth Hansen er trenere med bistand fra Bård Fenstad og Rune Solberg.

MER INFORMASJON

Det er opprettet en facebook gruppe hvor løpende informasjon vil bli gitt. Gi beskjed på mail rusolber@gmail.com om du ikke er på facebook slik at vi får gitt nødvendig informasjon på annet vis.

Klikk på denne linken for å bli lagt til på facebookgruppen: Stadsbygd IL Mini Gutter 2016

 Det er også opprettet en kalender i Google for mini som vil være oppdatert med treninger, turneringer og annet. Denne kan legges til ulike kalendere du allerede har.

ICAL adresse for å legge til denne kalenderen er: https://calendar.google.com/calendar/ical/ministadsbygdil%40gmail.com/public/basic.ics

På Iphone kan du gå inn på Innstillinger og videre på Mail, kontakter, kalendere, deretter trykker du på legg til konto. Her velger du annen og under kalendere trykker du på Legg til abonnementskalender. Deretter kopierer du inn ICAL adressen over og trykker neste 2 ganger. Du skal ikke legge inn noe brukernavn og passord.

For å legge den til i en Google kalender på PC, trykker du på den lille pila til høyre for Andre kalendere som du finner i venstre marg. Her velger du Legg til via nettadresse og så kopierer du inn ICAL adressen over.

Tilsvarende Html kode hvis noen trenger det er: https://calendar.google.com/calendar/embed?src=ministadsbygdil%40gmail.com&ctz=Europe/Oslo

Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om hvordan dette legges til på andre telefoner.