Trening Friidrett

Treningstider friidrett (vår 2017)

Tirsdager klokka 19:00-20:00. Oppmøte ved Stadsbygd Sparebankhallen. Utetrening med intervaller (f.eks 7x3min jobb) med fokus på å bli i god form til St. Olavsloppet. Aldersgrense: Fra 10år og oppover. Er relativt harde økter.

Onsdager klokka 18:30-20:00. Oppmøte ved Stadsbygd Sparebankhallen. Utetrening med intervaller (f.eks 10x1min jobb), en del fokus på spenst og teknikk, og det er mulighet for å trene på andre grener i friidrett etter ønske. Aldersgrense: Fra 7-13år (nivå 1) og 14-100år (nivå 2).

Ved evt. spørsmål, kontakt Magne Tung: tlf 97016520 (m-tung [at]online.no) eller Jan Petter Selbekk: tlf 93691101 (jpselbekk [at]gmail.com).

Stadsbygd IL arrangerer terrengløpet ved Museet om våren og Måneferden om høsten. I tillegg tar vi sikte på å arrangere friidrettsstevnene Bunnprislekene og Stadsbygdlekene hhv. vår og høst. Dette er stevner alle kan være med og forsøke seg på klassiske friidrettsgrener. SIL stiller også lag på en rekke stafetter som Dahlgårdstafetten, Stjørnastafetten og St.Olavs-loppet. Si fra om du ønsker å være med. SIL drar også rundt omkring i Trøndelag og resten av landet og deltar på ulike løp og friidrettsstevner. Terminlisten for løp og stevner finnes på www.friidrett.no. Alle medlemmer kan være med på disse, uansett ferdighets- og ambisjonsnivå. Jo flere vi er, jo artigere er det. SIL ordner med felles påmelding på stafetter. På stevner og løp må den enkelte (forelder) melde seg på via minidrett.no eller direkte til arrangør. På minidrett må man opprette bruker. Spør trenerne om du lurer på noe.