Turposter vinteren 2019 er åpen!!

Som annonsert tidligere har vi da alt klart for å komme i gang med årets NYHET i idrettslaget. Vi har nå for vinteren lagt ut 6 turposter hvor du kan kjøpe et kort være med i trekning av fine gaver hvis du når alle postene inn 24. april! LØP OG KJØP!

2019-01-30
elias.gronning@gmail.com

Infoskriv om turene kan lastes ned her:

Info turposter vinteren 2019.pdf

 

NYHET fra STADSBYGD IL til folk som gjerne vil ut gjennom vinteren.

 

SIL ønsker å legge til rette for at alle som ønsker å komme seg ut gjør det. Det kan være forskjellige årsaker til at vi ikke kommer oss ut og dør-stokk-mila for oss som ikke er ræsere på ski er velkjent. Vi ønsker derfor å lansere et lavterskel tilbud, et aldri så lite spark bak, eller ei gulrot, alt etter hvordan man ser det.

 

Dette er et klippekort som kan kjøpes for en billig penge og kan brukes av enkeltpersoner eller som familie. Klippekortet har 6 turer som må gjennomfører mellom januar og påske.

 

Turene er lagt der det vil være mulig å gå uansett om vi blir velsignet med snø eller ikke. Skulle det bli en grønn vinter er det fullt mulig å nå alle postene på beina. Skulle det bli en like fin vinter som sist vinter vil skiløyper bli kjørt og alle vil få fine forhold på sin tur enten det er søndagstur med familien, en tur alene for å nyte naturens stillhet eller en liten treningstur med hodelykt i vintermørket.

 

Alle som kjøper og fullfører sine 6 turer vil være med i trekningen av 3 fine premier, hvor førstepremien er gavekort fra Sport1 pålydende 2000,-. Kortene må leveres ferdig klippet innen 24.APRIL for å være med på trekningen.

 

Klippetenger med plakater er hengt opp og markert på de forskjellige plassene.

 

Turene vi har lagt opp denne gangen er til kjente og kjære plasser:

 

-          Vardeheia er et kjent mål for de fleste her på bygda. Gjennom vinteren vil det være forskjellige veier for å nå dette målet. Enten via skiløyper kjørt fra Granlund, eller fra parkeringa overfor Solem. Turen er ca 7km fra Granlund og ca 1 km fra Solem. Ved en grønn vinter vil målet kunne nås via vei. Nydelig utsikt utover fjorden, Rissa og langt utover mot Agdernes på klare finværsdager.

 

-          Grønlia er en tur som kan kombineres med Vardeheia hvis man ønsker en litt lengre tur. Grønlia kan nås både fra Granlund og Solem. Dette er en fin tur enten det er snø eller barfrost.

 

-          Vålheia er et annet stort og kjent målet. Her er det fullt mulig å komme til topps både ved å gå fra Trangsætra eller fra Skytterhytta på Breimyra. Fra Trangsætra er turen knappe 1km, men det er god stigning hele veien. Fra Breimyra blir turen litt lengre, men det blir en tur i fin natur. Begge veiene er skiltet. På toppen kan man ta matpakken sin inne i en fin liten hytte og nyte utsikten utover fjorden, Byneset, Trondheim og innover mot Sylan på fine vinterdager.

 

-          Bjørgtjønna er et fint turmål for alle. Turen er ikke krevende og her kan de grilles pølser og gå på skøyter hvis det er vær og føre til det. Her er det en fin Gapahuk hvor man kan sitte i le for været. Denne plassen kan nås fra vinterparkering på Sørloth eller fra Skytterhytta på Breimyra.

 

-          Feskbua er også et kjent sted som ligger idyllisk til ved Vålvatnet. Den kan nås fra Skytterhytta på Breimyra eller fra Trangsæter. Det er ca 2km å gå inn fra Trangsætra. På grønne men kalde vintre er det fint å ta skøytene fatt for å nå denne plassen. Her kan det fyres opp inne i bua/koia for å få litt varme og det er bålplass ute.

 

-          Hemmerdalsheia: En kjempefin tur som ligger like over den gamle fylkeskommunegrensa mot Vanvikan. Dette er en topptur som kan nås fra flere utgangspunkt. Fra parkering ved veien på Korsmyra og opp til Hemmerdalsheia er det 5,5 km. Kan også nås fra Tørstad eller litt lengre tur fra Skytterhytta på Breimyra over Vålvatnet og Tørstad.

 

Vi håper så mange som mulig ønsker å være med oss og ta del i denne utfordringen.

 

Det er ikke mer enn 6 turer fordelt på nesten 4 mnd, så vi håper dette vil være overkommelig for alle sammen.

 

Skulle det bli for få turer og du gjennomfører raskt kan du kjøpe et nytt kort og dermed være med i trekningen med 2 kort osv. Ingen grense for hvor mange kort som kan kjøpes og hvem vet kanskje noen blir fullstendig bitt av basillen og vil ut på tur flere ganger i uka.

 

Vi ønsker i alle fall å se så mange som mulig ute i sporet eller på beina gjennom vinteren.

 

KORTET KAN KJØPES PÅ BUNNPRIS ELLER TIL HALLVAKTENE.

 

KORTET KOSTER 150,- Betales med kontanter eller VIPPS.

VIPPS NR 115268 og merk innbetalinegn med TRIMKORT

KORTENE LEVERES I EN POSTKASSE I GANGEN PÅ HALLEN INNEN 24. APRIL.

 

GOD TUR!

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket