Oppdatering fra fotballgruppa

Banen er fortsatt stengt, men vil forsøke å starte begrenset fotballtrening for ungdomslagene så fort vi får tillatelse.

2020-04-19
FrodeEldevikBllid

Styret i fotballgruppa har den siste uken jobbet med å gjøre klart for fotballtrening for ungdomslagene (13 år og oppover) innenfor retningslinjene til Folkehelseinstituttet. Vi har laget våre egne regler innenfor retningslinjene, vi har hatt kontakt med trenerne, vi har kjøpt inn utstyr, og vi har søkt kommunelegen om tillatelse til å starte opp. Vi venter nå på svar på søknaden vår fra kommunelegen. 

Når vi starter opp så vil dette være frivillig for både spillere og trenere. Ingen skal føle seg forplilktet til gå på trening, og ingen får lov til å gå trening om man har symptomer eller er i karantene. På de lagene som har for få trenere vil vi prøve å fylle på med andre trenerressurser i klubben. Vi kommer også til å ha behov for foreldre til å hjelpe til rundt treningene. Treningsvertene vil få en viktig rolle rundt banen.

Erfaringen fra de klubbene som har startet opp er gode. Ungdommene er flinke til å følge reglene og de føler det er godt å komme i gang, selv om det ikke blir som en vanlig fotballtrening. 

Vi kommer tilbake med mer informasjon hvis vi får lov til å starte opp. Vedlagt finner dere reglene vi har laget.   Hvis dere går inn på Facebook siden til NFF Trøndelag vil dere finne mer informasjon, samt en video fra en "korona trening" hos Ranheim. Merk at det fortløpende kan bli endringer på retningslinjene og reglene 

Vennlig Hilsen 

Fotballgruppen

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket