Nytt kunstgress og stenging av Stadsbygd Stadion

På grunn av godt vedlikehold har kunstgresset på banen vår holdt seg bedre enn de fleste baner i Norge, men banen er godt brukt og det er på tide å erstatte dagens kunstgress med et moderne, bedre og mer miljøvennlig kunstgress.

2021-07-30
hanselot

Vi har valgt et kunstgress fra leverandøren Sport Surface, der de benytter en blanding av kork og kokosnøtt fiber i stedet for gummigranulat. https://sportsurface.no/geo-plus-old/  Dette kunstgresset har vi valgt etter dialog med mange klubber, NFF, Trøndelag Fylkeskommune og NTNU. I tillegg har en gruppe spillere testet de ulike alternativene. Vi er nå trygge på at vi får et kunstgress som gir oss mye nytte de neste årene.

Det gamle dekket skal resirkuleres på TEBE Sport sitt anlegg på Melhus https://www.tebe-sport.no/avhending-av-kunstgress/. Tidligere har avhendet kunstgress blitt kjørt på trailere til Danmark( i beste fall), så her har vi fått til gode løsninger

Vi starter arbeidet nå på mandag 2.august og målsetningen er å bli ferdig til skolestart 16.august. I denne perioden vil banen være helt stengt både for treninger og kamper.

Vi kommer også til å sperre av området mellom banen og samfunnshuset. På dette området vil det foregå lossing og lasting av trailere, samt kjøring med truck og traktor mellom området og banen. Brukere av Samfunnshuset og Stadsbygd Sparebankhallen må gå ned fra øversiden. Det blir ikke mulig å parkere biler mellom banen og Samfunnshuset i denne perioden.

Vi beklager ulempen dette medfører, men håper at alle ser nytten av at vi får et nytt kunstgress på banen.

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket